DRY AGED STEAK je proces, pri ktorom veľké kusy hovädzieho mäsa dozrievajú od niekoľkých týždňov až po niekoľko mesiacov predtým, ako sa upravia a nakrájajú na steaky. Je to proces, ktorý nielenže pomáha steaku rozvinúť chuť, ale zároveň ho robí oveľa jemnejším, než by bol úplne čerstvý.
SIMMENTAL AU
Jalovica do 20 mesiacov
Suché zrenie minimálne 28 dní
Nízka vrstva tuku
Nízke mramorovanie
PORTERHOUSE
T-BONE
NEW YORK STRIP
CLUB STEAK
PRIME RIB
TOMAHAWK
BLACK ANGUS USDA / SHORTLOIN
Býk do 22 mesiacov
Beloročný pobyt na pasienkoch
Suché zrenie minimálne 28 dní
Šťavnaté mäso
Jemná vláknitosť
Výrazné mramorovanie
Intenzívna aróma
PORTERHOUSE
T-BONE
CLUB STEAK
FLANK STEAK ANGUS
FILET MIGNON
BLACK ANGUS BURGER
Ak máte záujem o aktuality a akcie prosím zadajte Váš email.
Aucafe – Grill & Lounge
Tyršovo nábrežie 12
(vjazd z Viedenskej cesty)
851 01 Bratislava
OTVÁRACIE HODINY
Pondelok – Nedeľa
11:00 – 24:00
+421 903 902 362
Email: aucafe@au-cafe.sk